Spremljajte razglasitev Inženirka leta 2021 v živo prek spleta

06 jan 2022

V torek, 11. januarja ob 18. uri, bomo v Predsedniški palači razglasili inženirko leta 2021. Nagovoril nas bo tudi predsednik Republike Slovenije Borut Pahor. Dogodek lahko spremljate v živo prek spletnega prenosa.

Četrto slovensko inženirko leta, ki je lahko s svojim delom in osebnostjo zgled in navdih mlajšim generacijam deklet, bo v torek razglasila njena predhodnica Jasna Hengović, inženirka leta 2020.

Dogodek lahko spremljate v živo prek spleta
Na slavnostnem dogodku v Predsedniški palači se bo predstavilo vseh deset letošnjih nominirank za inženirko leta 2021, nagovorili jih bodo še Medeja Lončar, direktorica Siemens Slovenija, predsednica uprave Siemens Hrvaška in direktorica Siemens Srbija, pobudnica izbora inženirka leta, Miha Bobič, predsednik projekta Inženirke in inženirji bomo, ter predsednik Republike Slovenije Borut Pahor, ki je častni pokrovitelj projekta Inženirke in inženirji bomo!, katerega del je tudi izbor Inženirka leta.

Dogodek lahko spremljate v živo prek spletnega prenosa na tej povezavi. Začne se ob 18. uri in zaključi z razglasitvijo ob 19.30.

Podprite slovenske inženirke
Pokažite, da tudi vi navijate za slovenske inženirke: na družbenih omrežjih objavite fotografijo, kako spremljate razglasitev in objavo označite s ključnikom #inženirkaleta.

Mi navijamo za vseh deset. Katera bo pa po vašem mnenju inženirka leta? Še enkrat jih spoznajte v kratkih predstavitvah na tej povezavi.